BILLETTER

OM FESTIVALEN

Om Tjuvholmen Foodie Festival

Bli med på Tjuvholmen FOODIE FESTIVAL og nyt det beste vi har å tilby av spennende mat, drikke og opplevelser. Vi forvandler Tjuvholmen til et Foodie-paradis for både store og små, og tar dere med på en smaksreise verden rundt!

Dette er første gang det arrangeres en mat- og drikke festival på Tjuvholmen, og vi jobber hardt og kreativt i kulissene for å gi deg en best mulig festivalopplevelse denne helgen. Dette skal bli en fantastisk start på en årlig tradisjon og vi gleder oss!

Temaet for festivalen er "SMAK PÅ VERDEN" som også representerer mangfoldet av Tjuvholmens restauranter og serveringssteder. Du kan blant annet forvente kulinariske smaksbomber fra India, Frankrike, Italia, Mexico, Japan, USA, England, Norge og Korea m. flere - GLED DEG :)

11.10 - 11.10

Fredag: Backpacker Afterwork

Her kan du velge mellom 3 forskjellige ruter hvor du får reise til 4 ulike «land» som byr på en deilig mat- og drikkeopplevelse!

12.10 - 12.10

UTSOLGT! Lørdag: Dinner Cruise

Sett av ettermiddag/kveld og gjør deg klar for en helt spesiell/fantastisk Foodie-opplevelse! På Dinner Cruise besøker du hele 9 restauranter i løpet av 4,5 timer på Tjuvholmen.

13.10 - 13.10

Søndag: Brunsj Bonanza

Her byr vi på ekte kontinental atmosfære med feststemte søndagsbrunsjer på flere steder, boblesmakinger (13-16) og spennende mat-aktiviteter både for store og små.

11.10 - 11.10

UTSOLGT: OLIVIA TJUVHOLMEN: Italia rundt på fem stetter

Bli med på en vin- og matreise Italia rundt med Lars G. Rein-Helliesen fra Gaia Gruppen, en av landets fremste eksperter på Italiensk vin.

11.10 - 11.10

BØLGEN & MOI: Lag og nyt toscansk mat sammen med vinmakeren!

Det blir en meget unik aften når Emanuela Stucchi Prinetti fra vingården Badia a Cotibuono kommer for å dele sine familieoppskrifter og majestetiske viner hos Bølgen & Moi.

11.10 - 12.10

THE THIEF: Whisky tasting with Macallan

Bli med på en reise inn i Macallan sin verden. Lær deg mer om: - Historien - Smaksprofiler - Hvordan Macallan/whisky lages - Hvilken innvirking fat har på whiskyen - Hva som er viktig for Macallan i produksjonen

11.10 - 13.10

BØLGEN & MOI: Oktoberfest på Bølgen & Moi Tjuvholmen!

Tema er Tyskland, og tappekranene er fulle - hjertelig velkommen til OKTOBERFEST på Bølgen & Moi Tjuvholmen!

13.10 - 13.10

BØLGEN & MOI: Smak på verden med kokkelærlingene!

For bare 245,- får du en deilig 2-retters meny hvor våre tre flotte kokkelærlinger Rakel, Benedicte og Amine tar deg med på en reise til Tyskland!

12.10 - 12.10

THE SALMON: Salmon Tasting

Drop by The Salmon and taste our fantastic handcrafted smoked salmon. The smoker, Fredrik Møller-Andersen will be here and tell you all you need to know about the tradition of smoking salmon

11.10 - 11.10

DØGNVILL: “Brygg & Hygg” med MonkeyBrew

Sammen med MonkeyBrew inviterer Døgnvill til to smaksrike og lærerike timer i restauranten på Tjuvholmen. Bryggeriet forteller om seg selv, produktene sine og filosofiene sine, mens det serveres ulike øl og sliders.