BILLETTER

Søndag: Brunsj Bonanza

Brunsj Bonanza!

Opplev herlig formiddagsstemning med Brunsj Bonanza på flere av våre steder på Tjuvholmen.

Nyt timene med deilig mat og bli med på vår guidede arkitekturvandring, og ta en tur i det fantastiske utkikkstårnet Tjuvtitten hvor du får oppleve en sjelden utsikt over byen.

✭BAR SOCIAL EATING ✭
Buenavista Brunch
Med salsa inspirert musikk og brunch klassikere på menyen, i kombinasjon med Peruansk Mimosa.

✭BØLGEN & MOI✭
Smak på verden med kokkelærlingene! For bare 245,- får du en deilig 2-retters meny hvor våre tre flotte kokkelærlinger Rakel, Benedicte og Amine tar deg med på en reise til Tyskland! Lærlingenes egenkomponerte meny serveres fra kl 13.00 og helt til det er tomt.

✭DØGNVILL BURGER✭
Amerikanskinspirert søndagsbrunsj: Vi serverer en brunsjmeny bestående av Eggs Benedict Burger, klassiske fries med aioli og et glass Meinklang Prosa for 299,-, i like lune og uformelle omgivelser som alltid.

✭SANOMA RESTAURANT & COCKTAIL LOUNGE✭
Sanoma Social Brunch: Østers, Jangajji, Ørret yukhoe, And doenjang, Bulgogi kebab, Kanelvaffel og et lite glass Veuve Clicquot Grand Reserve servert i Cocktail Loungen før brunch til alle som bestiller brunch.

✭THIEF BRUNCH✭
Brunch i THIEF FOODBAR er alltid en god idé! Vi forsetter suksessen med en mangfoldig meny og pulserende stemning i en elegant setting på Tjuvholmen. Kjøkkensjef David Taylor og hans team ønsker varmt velkommen til Oslos mest fristende brunch

Når

  • 13.10
  • 13.10
  • 13:00
  • 16:00

Hvor

  • Smakskuponger kan kjøpes i festivalteltet på Olav Selvaags Plass, Tjuvholmen, Oslo,
  • Norway